Støbning af fundamenter og byggemodning til hus, have og udestue

Alle former for støbe- og jordarbejde

Ingemann Anlæg og Entreprise er specialister i støbning af sokler, fundamenter og kældre til private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder.

Vi udfører samtidig alle former for tilslutning til kloak og forsyningsledninger (byggemodning) - og sørger for stabil og korrekt terrænregulering for lang holdbarhed.

Stor erfaring med støbe- og jordarbejde

Ingemann Anlæg & Entreprise har erfaring indenfor forskellige projekter vedr. beton- og jordarbejde:

 • Etablering af stensætning
 • Opbygning af skråninger
 • Etablering af stendiger
 • Terrænregulering
 • Anlægsarbejde
 • Betonrenovering
 • Støbning af sokler og kældre
 • Fundamentforstærkning
 • Støbning af gulve og terrændæk
 • Støbning af maskinfundamenter og bygningsfundamenter

Har du et andet projekt end nogle af disse, så tag kontakt til os alligevel – så hjælper vi med at finde den rigtige løsning til dit belægningsprojekt.

parallax background

Jordarbejde udført af eksperter

Står du med et jordareal, som du ikke helt ved, hvad du skal gøre ved? Eller ved du måske nøjagtig, hvad du vil have gjort ved det? Hos Ingemann Anlæg & Entreprise ApS har vi gode forudsætninger for at hjælpe dig. Vi ved, hvornår jord kan være drilsk. Vi ved også, hvordan vi løser de udfordringer, man kan støde på under arbejde med jord. Vi er uddannede til det, og vi har en maskinpark, der sikrer et godt og stabilt resultat. Vi rådgiver undervejs, og vores opgave er at gøre dig tilfreds.

Jordarbejde - Opbygning af sandpuder

Det er ikke kun et solidt fundament, der sikre en stabil bygning. Under fundamentet kan det være en god idé at få lagt en sandpude. Vi har de nødvendige redskaber og maskiner, der kan sørge for en god sandpude under dit byggeri. Fundamentet kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om dit projekt.

Jordarbejde - Etablering af vej

Du kender nok tilfældet. En ujævn vej, hvor der er uendeligt mange huller. Hvis du så ovenikøbet har ansvaret for vejen, kender du også til alle vedligeholdelsestimerne og de sure miner fra brugerne af vejen. Det er vigtigt med et godt forarbejde, inden man etablerer en vej på sin jord. Ingemann Anlæg & Entreprise ApS ordner det gerne for dig, så du kan se frem til en stort set vedligeholdelsesfri vej. Vi sørger for, at den bliver fast ved at presse den med vores maskinpark, så I kan have glæde af den i lang tid.

Renovering og nybyggeri

Står du overfor et større byggeri eller renovering? Vi varetager alle former for betonarbejde både for private, virksomheder, boligforeninger og institutioner. Der er mange opgaver, der falder indunder betonarbejde, og vi kan hjælpe med dem alle. Vi udfører blandt andet:

 • Fundamenter
 • Armeringer
 • Nedrivning
 • Støbning af gulve
 • Etablering af betonvægge
 • Belægning
 • Trapper

Et godt fundament

Det er essentielt for et byggeri, at det har et godt stabilt fundament. Vi har mange års erfaring indenfor støbearbejde, og vi udfører altid et arbejde, som du og vi er tilfredse med. Vi klarer alt indenfor støbearbejde blandt andet fundamenter til betonarbejde og støbning til alt fra skure, familiehuse, erhvervsbygninger og landbrugsbyggeri. Vi står klar med kompetent rådgivning til dit projekt, så du får et resultat, der lægger grund for dine drømme.

Jord- og betonarbejde på hele Sjælland

Hos Ingemann Anlæg & Entreprise ApS har vi siden 2009 arbejdet professionelt med jord- og støbearbejde. Det har gjort os til eksperter i at udføre effektive og holdbare løsninger. Vi tilbyder et holdbart og ordentligt jord- og støbearbejde, som du trygt kan regne med holder. Vi er placeret i Løve på Vestsjælland og kører ud til hele Sjælland både til større og mindre opgaver.

I tæt dialog om dit jord- eller betonarbejde

I alt hvad vi foretager os, sørger vi altid for at være i dialog med kunden. Det gælder også, når vi skal lave så permanente løsninger, som jord- og støbearbejde ofte er. Ved at være i tæt kontakt både før og under arbejdet, sørger vi for, at der ingen overraskelser er. Det ligger os meget på sinde, at vores arbejde bliver udført til tiden, så resten af byggeprojektet ikke bliver forsinket. Vi ved nemlig, hvor frustrerende det kan være, når håndværksgrupper forsinker hinanden. Det er ingen interesserede i, og derfor gør vi meget ud af, at informere under hele processen og arbejde effektivt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på dit jord- og støbearbejde. Hvis du har brug for, at vi først kommer ud og ser projektet, eller du har brug for rådgivning inden selve arbejdet går i gang, er det også noget vi gerne gør. Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud eller professionel rådgivning.