Anlæg af have med rullegræs, opsætning af hegn eller beplantning

Fra havedrøm til virkelighed

Hos Ingemann Anlæg & Entreprise ApS har vi hjulpet mange familier med at få havedrømme gjort til virkelighed. Det kan være lige fra udlægning af rullegræs, hvor børnene kan boltre sig, til opsætning af hegn og plantning af buske og træer, der skaber havens loft.

Belægningsprojekt – i tæt samarbejde med dig

Vi vil meget gerne bistå under hele belægningsprojektet lige fra nye fliser, det arkitektoniske udtryk – og selvfølgelig selve lægningen. Du vil være involveret under hele forløbet og har mulighed for at sætte dit helt eget præg på projektet. Det betyder nemlig meget for os, at du er med undervejs og føler, at det er dit projekt. Det er dig, der skal se på og nyde det endelig resultat i sidste ende.

Familiens uderum – erfaring med anlæg af have

Haven er rum om familiens udeliv. Haven er børnenes trygge verden, hvor de får deres første oplevelser med blomster, planter og dyr. Det er i haven, vi kan slappe af og nyde idyllen. Men for at få de bedste oplevelser ud af haven, kræver det en ordentlig planlægning og pleje. Det er her Ingemann Anlæg & Entreprise ApS kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver.

parallax background

Vi ser mulighederne i din gamle have – omlægning og nytænkning af have

En gammel uplejet have kan tage pusten fra enhver. I har måske netop overtaget jeres drømmebolig, men haven er en historie for sig selv. Bare rolig, vi står klar med ideer, en plan og hænder, der ikke er bange for at få jord under neglene. Vi kender alt til de udfordringer, en gammel have kan give. Træer, der skygger. Rødder, der ligger i vejen for etablering af en ny græsplæne. En udtjent hæk, der skæmmer øjet, eller måske er haven blevet en urskov af brændenælder, tidsler og ukrudt.

En gammel have har også kvaliteter, som den nye have ikke tilbyder. Høje flotte tronende kroner og frugttræer er elementer, som er uerstattelige og højt skattede. Vi hjælper dig med at få kvaliteterne frem i din have. Vi kan hurtigt fortælle jer med hvilke tiltag, at jeres have kan blive den bedste udgave af sig selv – og naturligvis føre det ud i livet for jer.

Nyanlæggelse af have – rådgivning og etablering af have

Det kan være, at du er nybygger eller har købt en ejendom, hvor der absolut ikke er antydningen af have – endnu. Du har måske drømme om, at der en dag vil være dejlig have, hvor du kan nyde sommersolen i skyggen fra en af havens træer, at fuglene og havens andre dyr vil synge og summe, men at drømmen synes langt væk. Det er ikke altid let at se mulighederne på en bar plet jord eller overskue, hvordan man får rykket sin have tættere på sit ønske. Ingemann Anlæg & Entreprise ApS tilbyder rådgivning, en løsningsorienteret plan og udførslen, der vil sørge for, at I får jeres ønskehave. Vi ved, hvad der skal til, for at blomster og træer har optimale vilkår, og vi ved, hvilke planter, der kan tiltrække hvilke dyr. Med vores ekspertise er drømmen slet ikke så langt væk, som I tror.

Tæt dialog med kunden under anlæg af have

Om det er en gammel have, der trænger til en fornyelse eller en ny have, der skal anlægges, så klarer Ingemann Anlæg & Entreprise ApS det. Vi har stor passion og flere års erfaring indenfor haveanlæg. I vil være i trygge hænder, hvis I vælger et samarbejde med os. Vi lægger vægt på en tæt dialog med vores kunder, så vi altid kender målet og sørger for, at du føler dig godt tilpas ved at overlade uderummet i vores hænder.

Vi har set mange haver, og det er vigtigt for os at tænke omgivelserne med i vores planer. Vi tager hensyn til proportioner, højdeforskelle og sørger for belysning eller etablering af vand, hvis det er dét, I drømmer om.

Haveanlæg for private, boligselskaber, virksomheder og institutioner

Vi kører ud til alle opgaver, om det er for at lægge rullegræs på en fodboldbane eller anlægge en have med alt, hvad det indebærer af forskellige elementer. Vi anlægger have for private som for virksomheder. Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg for at høre, hvordan vi bedst løser din opgave.

Erfaring med forskellige elementer i haveanlæg

Vi har erfaring indenfor forskellige elementer i et haveanlægsprojekt:

  • Belægning i fliser, natursten, herregårdssten og træ mv. (Se under belægning)
  • Terrasser, stier, indkørsler og lignende
  • Trapper i forskellige materialer
  • Mure, som terrænmur, støttemur i træ, gabioner m.v.
  • Hegn/pergola i bl.a. træ
  • Vandanlæg
  • Anlæg af græsplæner enten med rullegræs eller sået
  • Jordarbejde, som udlægning af jord, grubning, fræsning mm.
  • Træfældning, rodfræsning.

Har du andre ønsker til materialer eller opgaver, så tag kontakt til os alligevel – så hjælper vi med at finde den rigtige løsning til dit haveprojekt.

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg til dit haveprojekt

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i et samarbejde med os, og du får et resultat, du kan nyde mange år frem. Vi tilbyder derfor et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan starte en dialog om realiseringen af dine havedrømme.