Belægnings arbejde med herregårdssten, fliser, asfalt mv.

Professionel belægning til alle størrelse projekter - både for private, erhverv og industri

Hos Ingemann Anlæg & Entreprise ApS udfører vi alle former for belægningsarbejde. Vi har specialiseret os indenfor netop det og har stor erfaring indenfor lægning med fliser, lige fra havegange og terrasser til pladser og fortove. Vi er placeret på Vestsjælland og kører ud til både Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Korsør og resten af Sjælland.

Belægning til alle formål

Her er eksempler på belægningsopgaver, vi har stor erfaring med:

  • Indkørsel
  • Terrasse
  • Udestue
  • Stier og havegange
  • Grusvej
  • Gårdsplads
  • Forhave
  • Trappetrin
  • Belægning til drivhus, carport, parkeringsplads, legeplads
  • Omlægning af nuværende belægning

Har du et andet behov for belægning end nogle af disse, så tag kontakt til os alligevel – så hjælper vi med at finde den rigtige løsning til dit belægningsprojekt.

parallax background

Belægningsprojekt – i tæt samarbejde med dig

Vi vil meget gerne bistå under hele belægningsprojektet lige fra nye fliser, det arkitektoniske udtryk – og selvfølgelig selve lægningen. Du vil være involveret under hele forløbet og har mulighed for at sætte dit helt eget præg på projektet. Det betyder nemlig meget for os, at du er med undervejs og føler, at det er dit projekt. Det er dig, der skal se på og nyde det endelig resultat i sidste ende.

Stor erfaring med forskellige belægningsmaterialer

Vi har erfaring indenfor flere slags belægningsmaterialer:

Har du et andet ønske af materiale end nogle af disse, så tag kontakt til os alligevel – så hjælper vi med at finde den rigtige løsning til dit belægningsprojekt.

Stor erfaring og høj kvalitet med lægning af fliser

Det kan måske virke som en krævende og uoverkommelig opgave at skulle lægge fliser – hvor begynder man, hvilke materialer er de bedst egnede, hvad passer til dig og så videre. Det er her, vi kan tilbyde vores ekspertise og gøre opgaven til dét, som den skal være for dig – sjov.

Stor erfaring og høj kvalitet med lægning af fliser

Det kan måske virke som en krævende og uoverkommelig opgave at skulle lægge fliser – hvor begynder man, hvilke materialer er de bedst egnede, hvad passer til dig og så videre. Det er her, vi kan tilbyde vores ekspertise og gøre opgaven til dét, som den skal være for dig – sjov.

Erfaring med belægning siden 2009

Vores lange erfaring betyder, at vi altid løser opgaver effektivt og til tiden. Vi ved, at det er vigtigt at sørge for god information undervejs således, at der ikke sker uforudsete hændelser eller uhensigtsmæssige misforståelser. Det er vigtigt for os, at det er et fælles projekt, hvor du altid føler dig delagtiggjort i alle opgavens facetter. Vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Kort sagt lægger vi vægt på kvalitet hele vejen. Vi garanterer, at du får et flot resultat, der vil komplimentere din bolig og have. Det er også vigtigt for os, at du får belægning i høj kvalitet, da vejr og vind slider på belægninger. Det er naturligvis også noget, vi kan rådgive og vejlede i.

Vi guider dig til den rette type af belægning

Vi ved, at det kan være svært at træffe et valg, når det kommer til valg af flise, mønstre og udformning. Der er mange muligheder at orientere sig i. Vi har i nu ti år navigeret rundt i netop det, og derfor har vi set og lavet mange forskellige belægninger til mange forskellige hjem. Vi kan derfor med vores erfaring hjælpe dig frem til netop det helt rigtige valg af materialer og design til dit hjem. Hvis du allerede sidder med en idé, det helt rigtige design eller har stenene klar, så hjælper vi gladelig med at få lagt belægningen.

Genbrug af gammel belægning

Du har måske allerede en terrasse eller anden belægning, som bare trænger til en kærlig hånd. Det kan være en god og billig løsning at genbruge den gamle belægning. Vi kan således tage fliser og sten op til rensning og stabilisere underlaget for derpå at lægge de gamle sten igen. Det vil give jer følelsen af en ny terrasse, der endelig er uden ukrudt, stabiliseret og kan nydes året rundt igen.

Inspiration til belægning

Hvis du er interesseret i at få lagt belægning, men du gerne vil være lidt mere forberedt og inspireret, inden du kontakter os, så kan du finde forskellige billeder herunder, der også kan give dig et indblik i vores arbejde og nogle af de opgaver, vi tidligere har lavet.

Pris på belægning med fliser

Vil du gerne have realiseret dine drømme med hjælp fra professionelle til lægning af fliser i indkørsel, forhave, terrasse med videre, så tøv ikke med at ringe til os for at høre mere om mulighederne og få et tilbud på netop jeres opgave. Alt efter underlag, omfang og materiale vil vi give en konkurrencestærk pris. Med vores hjælp garanterer vi kvalitet og et flot resultat.