Grøn vedligeholdelse for private, virksomheder & institutioner

Effektiv og flot vedligeholdelse udført af professionelle fagfolk

Svært at finde tiden til vedligeholdelse af grønne områder? Hos Ingemann Anlæg og Entreprise ApS kan I trygt overlade arbejdet til vores erfarne medarbejdere. Vi har flere års erfaring indenfor pleje af grønne områder og lægger vægt på flotte og effektive løsninger.

Typiske vedligeholdelsesopgaver af grønne områder

 • Græsklipning
 • Vertikalskæring og topdressing af græsplæner
 • Hækklipning
 • Beskæring af træer og buske
 • Ukrudts bekæmpelse
 • Renholdelse for affald
 • Rensning af tagrender og brønde
 • Rodfræsning
 • Flishugning
 • Træfældning
 • Snerydning og glatførebekæmpelse
 • Gødning af græs- og plantearealer

Har du et andet behov for vedligeholdelse end nogle af disse, så tag kontakt til os alligevel – så hjælper vi med at finde den rigtige løsning til dig.

parallax background

Stor erfaring indenfor grøn pleje

Om du har et lille frimærke af en have, en have med kringle-kroge eller flere fodboldbaner, så kommer vi gerne og klarer vedligeholdelsen. Ingemann Anlæg og Entreprise ApS har i mange år løst opgaver for private husejere og boligforeninger, for offentlige institutioner og for virksomheder. Det har givet os meget erfaring indenfor alle områder af grøn vedligeholdelse. Vi leverer en professionel og effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser. Fra græsslåning, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning og snerydning af flisebelægninger og pleje af planter på indendørsarealer.

Specialister i flot og effektiv vedligeholdelse

Om du skal have klippet hækken, bekæmpet ukrudtet eller måske ønsker du en fast serviceaftale, så lad os hjælpe dig. Vi har i mange år arbejdet med netop grøn vedligeholdelse og har mødt mange forskellige slags opgaver. Det har gjort os til specialister i at lave løsninger, der vil harmonere med bolig og de omliggende områder. Det er vigtigt for os, at du får det lige netop, som du ønsker det. Vi er derfor i tæt dialog med dig undervejs. Vi sørger for, at vi inden arbejdets begyndelse har en god forståelse for, hvad det er du drømmer om, så du ikke får nogle uheldige overraskelser.

Græsklipning til konkurrencedygtige priser

Græsset gror hurtigt halvdelen af året, og det er ikke altid, vi er hjemme eller i nærheden af vores græsplæner. Det kan fylde meget og nage i en presset hverdag, at græsplænen ved sommerhuset har stået hen i nogle uger. Hos Ingemann og Entreprise ApS tilbyder vi at slå og klippe din græsplæne. Det gør vi uanset, om det er et lille eller større areal. Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi kører ud til hele Sjælland. Vi klipper for private, boligforeninger og virksomheder, der ønsker at græsset fremstå pænt og indbydende. Vi kan klare alle typer græsplæner, og vi indgår gerne faste serviceaftaler. Som boligforening, virksomhed eller privat kan du henvende dig til os for at få et tilbud på en fast serviceaftale.

Professionel haveservice til private, virksomheder og foreninger

Vores haveservice er til dig, der vil bruge din tid på noget andet end jord under neglene. Vi tilbyder haveservice og havearbejde året rundt over hele Sjælland. Vi har dygtige medarbejdere, der brænder for alt, hvad der har med havearbejde at gøre. Vi udfører professionel vedligeholdelse af din have, om det er græsklipning, lugning af bede, rensning af tagrender eller noget helt fjerde, så tilbyder vi en effektiv service.

Serviceaftale om vedligeholdelse af grønne områder

I kan indgå en serviceaftale med Ingemann Anlæg og Entreprise ApS, så vi varetager den pleje, jeres grønne område behøver – og fortjener. Vi tilbyder rådgivning og sparring, så jeres områder kan fremstå smukke og imødekommende, og hvis I drømmer om en større forandring, vil vi med glæde bistå med ideer til gode løsninger indenfor jeres budget.

En serviceaftale om grøn vedligeholdelse bestemmer du helt selv, hvad skal indeholde. Det kan være lige fra en aftale, hvor vi tager os af græsklipning alene eller en aftale, hvor vi tager os af alle opgaver, der måtte opstå, såsom snerydning, beskæring og såning.

Træfældning af eksperter

Har du et træ, der skygger for eftermiddagssolen eller et træ, der er ved at dø? Vi har gennem tiden fældet mange vanskelige træer, der har været til gene for omgivelserne. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med også. Vores professionelle medarbejdere kører ud til hele Sjælland og efterlader altid en glad kunde. Om det er et enkelt træ eller flere, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi tilbyder følgende service i forbindelse med træfældning:

 • Træfældning og beskæring fra lift
 • Træfældning og beskæring af vanskelige træer med træklatring og nedfiring
 • Flishugning
 • Beskæring af træer og buske
 • Rodfræsning

Rodfræsning - vi fjerner de irriterende rødder og stubbe

Rødder og træstubbe er ofte ikke kønne og kun i vejen, når vi skal slå græsset. Vi kommer gerne og fjerner hurtigt og effektivt rødder og stubbe fra træer, hække og buske. Vi gør det selvfølgelig, så du kan få plantet græs, lavet bede eller inddrage området til indkørsel efterfølgende. Der vil være træspæner tilovers efterfølgende, som I kan benytte i bede, eller vi kan tage det med.

Kundetilpassede løsninger på grøn vedligeholdelse til konkurrencedygtige priser

Ingemann Anlæg og Entreprise ApS plejer alle elementer i din have. Vi har blik for helheden, og vi vil med vores kompetencer sørge for, at din have aldrig har set bedre ud. Vi tilbyder altid effektive løsninger, der har øje for dine ønsker og budget. Kontakt os for et konkurrencedygtigt tilbud – vi klarer både det svære, det grove og det fine.