Snerydning og saltning for private, boligforeninger, virksomheder

Vi løser dine sne- og isproblemer, når Hr. Frost er på besøg

Ingemann Anlæg & Enterprise ApS står klar, når det bliver vinter. Børn og barnlige sjæle drømmer om sneklædte landskaber, der giver anledning til at finde kælken frem og udnytte de nye muligheder udenfor. Og pludselig er den dér – sneen. Men vi har helt glemt, hvad sneen også betyder.

Sneen er en af vinterens undere, der både er højt elsket og hadet. Elsket i fridagene, men hadet mandag morgen. Det er ikke svært at se de udfordringer sne og frost giver os i en travl hverdag. Vi har i forvejen travlt, og det glatte føre på vejene skaber risici og langsom trafik – hvis vi altså i det hele taget når ud på vejene.

Fremme til tiden med vores professionel snerydning

Ingemann Anlæg & Entreprise ApS hjælper dig ud på vejene og frem til arbejdet. Med vores ekspertise kan du trygt regne med, at din vej er ryddet, inden du kører af sted på arbejde. Vi ved nemlig, at vi skal være tidligt ude, når sne eller frost først rammer. Det kan også være, at du har en virksomhed, hvor fortovet skal ryddes og saltes – det klarer vi selvfølgelig før åbningstid.

parallax background

Vi snerydder og salter, før du har tænkt tanken

Det er vigtigt at få bugt med glatte veje fra starten, så vi undgår ulykker. Derfor står vi altid klar i vintermånederne til at køre ud, når du enten ringer eller i forvejen har en aftale med os. Når du har en aftale med os, behøver du ikke spekulere over, hvorvidt du skal stå tidligt op eller tage dine forholdsregler. Du kan trygt regne med, at vi er ajour og kender prognoserne. Hvis vi ikke allerede har gjort det, så er vi i gang med at rydde sneen i din indkørsel, på fortovet eller vejen, når du lige er stået op eller åbner butikken.

Aftale om snerydning eller saltning uden abonnement

Vejret herhjemme er ustadigt og uforudsigeligt. Det er netop af den grund, at vi tilbyder den bedste aftale på markedet. Hos Ingemann Anlæg & Entreprise ApS har vi god erfaring med abonnement frie aftaler. Aftalen betyder, at vi ikke opkræver kontingent eller anden betaling. Det er først, når vi rykker ud for at snerydde eller salte, at vi skal betales. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil have din aftale med os til at se ud. Vi kan også sagtens indgå en løs aftale, hvor du blot ringer, når du ønsker vores service. Vi lover, at vi står klar med vores maskinpark til at løse vinterens udfordringer, uanset om du indgår en løs eller fast aftale med os.

Regler og retningslinjer for snerydning – vi rådgiver

Du vil gerne selv have ryddet sneen eller saltet fortovet, men det er faktisk også et lovkrav. Om du har en forretning eller du er husejer, så kræves det fra myndighedernes side, at du tager hånd om vej, sti, fortov m.v. Der er en lang række af retningslinjer på netop det område, som såvel boligforeninger, grundejerforeninger, virksomheder, som private skal følge. Vi kender lovgivningen og retningslinjerne på området og kan vejlede og hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om bøder fra kommunen.

Snerydning og saltning for private, virksomheder eller foreninger på hele Sjælland

Ingemann Anlæg & Entreprise ApS har siden 2009 ryddet og saltet veje for private, virksomheder og foreninger. Vi rykker ud til alle slags opgaver, om det er et par kvadratmeter fortov eller kilometerlange veje, så løser vi jeres udfordringer. Og det gør vi på hele Sjælland.

Rådgivning og vejledning til glatførebekæmpelse

Vi er en stab af medarbejdere, der med flere års erfaring står klar til at køre ud til de udfordringer, som du ikke selv kan overskue. Vi er imidlertid også interesserede i, at du bedst muligt hjælper dig selv – og belægningen, hvis du selv gerne vil gøre noget. Vi kender til alle slags belægninger, og kan derfor vejlede dig, hvis du ønsker at forebygge isdannelse på for eksempel stier eller fortove. Der er mange muligheder, når du skal undgå glatte veje. Det mest udbredte middel er vejsalt, der også bliver brugt på de offentlige veje i Danmark. Det er effektivt og billigt. Det har imidlertid nogle ulemper, der bl.a. indebærer, at det belaster miljøet, øger rust på køretøjer og slider på brolægning og anlæg. Der findes alternativer til vejsaltet, som du bør være opmærksom på. Blandt andre kan grus, urea, aske og kalciumklorid være gode alternativer alt efter hvilken belægning, du har. Vi vil altid gerne vejlede, når vi møder dig.

Pris på snerydning og saltning

Hvis du er interesseret i enten en løs eller fast aftale om snerydning og/eller saltning, så ring til os for et uforpligtende tilbud. Vores pris vil altid være konkurrencedygtig, og den bliver udregnet på baggrund af arbejdets omfang.